torstai 22. helmikuuta 2018

Sähinää ja suhinaa..

Viikko menny semmosella tohinalla, että huh huh! :)
Ihana ku kaikki lapset ollu täällä <3

Kaupunkisuunnistus lähestyy ja viimesiä viilauksia vaille valmiina.
Kieltämättä ollut aikamoinen homma! Paljon olen oppinut ja varsinkin kun koneella on pitänyt tehdä kaikki puhtaaksi ni voin sanoa, että muutamat ärräpäät on lennelly tässä kämpässä!! Mutta senkin olen ottanut oppina!
Nyt vaan jännittää miten se lauantai päivä menee! Peukut pystyyn!





Partiokokousten pitäminen on jatkunut kahdelle ryhmälle tällä viikolla ja hyvin ne on mennyt. Tietenkin joutuu ite todella kovaan haasteeseen, että miten toimia isossa ryhmässä erilaisten lasten kanssa??? Mikä on oikea tapa lähestyä villeimpiä lapsia, että muiden partio kerta säilyisi mukavana?? Miten saa isossa ryhmässä pidettyä jotenkin edes järkevän rungon, jos osa porukka heittää ranttaliksi?? Miten saa suht mieleistä tekemistä nuin pienille, joka edes jotenkin miellyttäis kaikkia?? Paljon on haastetta siinäkin, mukava kuitenkin kohdata erilaisia tilanteita ja lapsia. Ja olen kyllä tykännyt tosi paljon molemmista ryhmistä. Kummassakin ryhmässä on vielä avustamassa erittäin hyvät nuoret partiolaiset!

Tamän viikon partio kokouksissa oli alkupiiri ja muutaman sanan vaihdot viikon kuulumisista. Sitten oltiin muutama leikki, että saatiin energia purettua. Lopuksi keskusteltiin sähköstä. Mistä se tulee. Mikä on sähkön "matka" ennen kuin kodissa sen käytämme. Mielenkiintoisia keskusteluja sai pienien tenavien kanssa :) Kyllä ne lapset opettaa muakin niin monella tavalla ja on niin rikastuttavaa kun saa toimia monenlaisten kanssa. 

Seuraavan viikon partio suunnitelmat saa jäädä ens viikkoon kun nyt ei voi eikä kerkeä sellaita miettiä. Ajatukset alkaa olla jo täysin lauantaissa :) :)

Tietenkin välillä nautimme lasten kanssa ihan vaan hengastelusta. Ollaan käyty kiertelee ja kaartelee ja hyvää ruokaa syömässä!
Oon myös välillä varastanu itelle sen hetken aikaa ja käyny juoksemassa tuolla ihanassa maastossa! (kunnon vuoret vielä odottaa)
Täällä virtaa positiivinen ja lämmin energia :)


Perjantai karkkeja hakemassa.

Näkymä parvekkeelta illalla.

Täällä saa myös herkullista gluteenitonta hampparii, slurp!



Voishan tohon istahtaa, mutta vielä ei kerkee...

Minun koko viisikko <3

Aamulla juoksemassa, kait se kelpaa ;)

Tässä pikasesti jotain kuulumisia. Seuraavaan hetkeen ja seuraavaan kuulumiseen.

Launtain tapahtumat kerron seuraavaksi. Paitsi jos täällä saataa vettä, ni se tarkoittaa että seuraava postaus on tyhjää täynnä ja tapahtuma peruttu! Sitä ei vaan mitenkään voi toivoa!

Adios!










2 kommenttia:

  1. Tsempit lauantaille, hyvin se menee! ♥

    Meillä oli tänään ensiapujuttuja, oltiin Jarin kodalla ja esitettiin näytelminä erilaisia tilanteita... johan oli hupaisaa hommaa ja melkoista sähläystä! Pakkanen paukkuu täällä hurjana, yli 20 astetta ollu viime päivinä. Mutta kyllä on kaunistakin!

    Tosi kovasti terkkuja sinne!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli paljon! <3 Vähän jännittää huominen!
      Teillä varmasti ollu mukava päivä ja mukava tunnelma. Ja onhan se kaunista Suomen kevät jos lunta, pakkasta ja aurinkoa :) Sinne kaikille terveisiä! Pian oon jo siellä!

      Poista