lauantai 10. helmikuuta 2018

Ensimmäisen viikon rämpiminen

Niin se ensimmäinen viikko on mennyt jo ja vielä tässä yrittää käynnistyä tähän kaikkeen uuteen. Pää on kieltämättä vieläkin vähän pökkyrällä! Ollaan tutustuttu uuteen paikkaan, kierrelty ja kaarreltu jalat kipeeksi! (Tänään pitikin mennä ostamaan uudet kävelykengät) Vuorillakin käytiin pikaisesti. Jäätävä tuuli oli niin ei pitkään viihdytty. Eilen ja tänään on pikkusen ilmat lämmennyt ja saanut jopa tuntea kun aurinko lämmittää :)




Vuorilla tuulee

Lähes koko eka viikko meni sitten ilman lämmintä vettä, kaasu ei toiminut kunnolla ja vaikka sitä kävi talonmies-Jamppa kattomassa ja toteamassa että toimii ni eipäs vaan toiminu. Ja nyt toissa päivänä kun taas tänne tultiin toteamaan että kyllä se toimii niin en antanut periksi ja pian hän huomasikin, että kappas onhan tässä jotain vikaa. Ja lopulta totesi että laitetta ei edes korjata vaan ne kiikuttivat tänne lämminvesivaraajan ja kaasulla leikkiminen loppui. Hyvä että saatiin lämmintä vettä, mutta tietää isompaa sähkölaskua ja lämmintä vettä on niukasti (pieni varaaja) ja suihkussa käynti vuorot pitää jakaa. Mutta ei se mittään, näillä mennään ja hyvin mennäänkin :)


Lumipartion pihapiiriä ja Seikkailija ryhmä maalaus puuhissa

Työssäoppimis jaksoni on pyörähtänyt ihan kivasti käyntiin. Partion kokouksissa ollut mukana ja mukavia ja eläväisiä lapsia siellä tavannut. Ympäristön ja kierrätyksen asioita täällä seuraillut sivusta. Puustoa ja kasvillisuutta tullut kans tarkkailtua. Kävimme myös tutustumassa Fuengirolan kaupunkiin ja suunnittelemassa kaupunkisuunnistukseen rastipaikkoja. Eli rastien tehtävät on kovasti jo suunnitteluvaiheessa. Ideoita pyörii päässä jopa yölläkin :)
Lisäksi olen miettinyt ohjelmaa partiokokouksiin ja miten siellä voisi leikin ja tehtävien kautta tuoda lapsille esiin ympäristö asioita, kierrätystä ja eläin-ja kasvitunnistusta. Tässä olenkin sitten illan/yön tunteina väkertänyt nuita luontokortteja. 

                                            askartelu puuhia


 
Jätteiden keräyspisteitä katujen varsilla...hmmm, mielenkiintoista 😕

                                                                                                                     
              

        

              
  
              


Kuvia kaupunkisuunnistuksen rastipaikoista. Ihania ja mielenkiintoisia paikkoja! Moskeija, puistoja, linna, yrttitarha ja kaikkee mielenkiintoista! En osaa näitä kuvia tänne järkevästi sommitella, mutta toivottavasti saa jotain selvää 😉

Elikkäs....täällä hommat etenee omalla painolla! 😊 Kieltämättä on väsynyt olo, kun on monta uutta asiaa ja paljon opittavaa (ja lisäksi lapsi sairastaa ja yöunet on mitä on), mutta silti loistava fiilis ja tiedän että tämä on rikastuttava oppireissu! Tästä se käynnistyy!

ps. Täällä netti toimii (yllätys!!) ihan miten tahtoo! Lopulta jouduin käydä tähän asuntoon ostamassa semmosen netin mikä edes jotenkin toimisi ja kukkaro köyhtyi reilusti yli 200€!!!! Eli yllätyksiä voi tulla! Mutta nyt on pakko netin olla toimiva kun on näitä kouluhommeleita ;) (siltikään tämä ei toimi kunnolla vaan lataa sata tuntii nuita kuvia, huokaus)

1 kommentti:

  1. Hienosti sulla menee!! Ihan mahtavaa lukea blogista kuulumisia ja katsella hienoja kuvia! Tsemppiä, iloa ja aurinkoa sinne, ja pikaista paranemista naperolle! ♥

    VastaaPoista